tel+32 475 / 20 11 37

wobblers

Wobblers zijn de beste allround aandachttrekkers voor uw product op de winkelvloer. Wij maken voor u de juiste wobbler op maat van uw project, voor welke toepassing of product u die ook wil gebruiken. Van honden- en kattenvoer tot koekjes, ijs of schoonheidsproducten. Voor elke promotionele toepassing hebben we een oplossing. Voor de voedingszaak of grootdistributie worden onze wobblers gemaakt met voedingsgeschikte materialen en dragers

Een opvallende wobbler van topkwaliteit

Onze wobblers zijn zeer opvallend op vlak van vorm, kwaliteit en uitvoering. Wobblers van Wybon, daar kan je gewoon niet naast kijken. Ze vallen meteen op en springen letterlijk uit het schap. Ze kunnen gemaakt worden uit 1 stuk of samengesteld uit verschillende onderdelen.

Met ons vernieuwd en up-to-date machinepark met printmachines voor zowel digitale als traditionele offset bedrukking kunnen we een uitstekende drukkwaliteit garanderen van uw wobblers, dit voor zowel grote als kleine oplages.

De wobblers worden gedrukt op stevig Maco papier en in diverse duurzame, synthetische materialen (Poly Art, Digilux, PolyPropyleen, PVC), zowel recto bedrukt met een blanco achterzijde als recto-verso bedrukt. De wobblers uitgevoerd in PolyPropyleen of in papier zijn bovendien 100% recycleerbaar.

Ze worden quadri bedrukt of in PMS kleuren, afgewerkt met vernis, UV-lak of gelamineerd/geplastificeerd. Zowel het materiaal waarop gedrukt wordt als de inkt kan gekozen worden zodat deze geschikt zijn om te gebruiken bij voeding.  Afhankelijk van de oplage passen we het digitaal of offset drukprocédé toe.

Alle vormen en uitvoeringen

Met onze nieuwe snijmachines, waarbij geen kapvormen meer nodig zijn, kunnen we zelfs de meest complexe vormen realiseren en dit zonder meerkost. Qua vorm en uitvoering is er ook een ruime keuze aan bestaande kapvormen en speciale technieken beschikbaar. We kunnen de wobblers al dan niet voorzien van een kleefstrookje of armpje in transparante pvc of aluminium. De bevestiging van de wobbler laat geen sporen na bij verwijdering.

Meer aandachtstrekkers op de winkelvloer…

Op deze pagina tonen we u een greep uit onze realisaties. U ziet, de mogelijkheden zijn enorm. Vindt u hier toch uw gading niet, we hebben meer oplossingen om uw product te laten schitteren op de winkelvloer.

Naast de klassieke wobblers beschikken we ook over tal van andere opvallende aandachtstrekkers voor het winkelinterieur of het schap: schapstoppers waar u niet naast kan kijken, diverse soorten banners of schapstroken in verschillende afmetingen en side flags die van elke productlancering een succes maken.

Contacteer ons
wobblers Perrier
wobbler Spa
wobbler Bru
Bru niet bruisend
Sanpellegrino

Wenst u wobblers op maat?

Wij maken voor u de juiste wobblers op maat van uw project, voor welke toepassing u de wobblers ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons