tel+32 475 / 20 11 37

mobielen

Mobielen of plafondhangers zijn pancartes, vaak met een originele en opvallende vorm, die eenvoudig aan het plafond te bevestigen zijn. Elke plafondhanger zorgt voor een grote aandachtswaarde en stopkracht. Bijzonder zijn onze mobielen met een afzonderlijk bewegend middenstuk.

Plafondhangers realiseren we in papier of karton. Voor karton wordt een dikte gehanteerd van 1,5 tot 2,5 mm. Het karton wordt recto verso bekleefd met quadri of PMS bedrukt maco of brandwerend papier. Plafondhangers worden uitgekapt volgens het gewenste model en afgewerkt met lak of geplastificeerd. Indien gewenst worden de afzonderlijke delen vooraf gemonteerd en voorzien van het nodige bevestigingsmateriaal. Mobielen zijn ook mogelijk in Duoprop, Polylight of microcannelure met rechtstreekse opdruk op het materiaal.

Contacteer ons
mobielen Petrus Winter
mobielen Bush Beer
mobielen Deugniet
plafondhanger Bocq
plafondhanger Bavik Premium Pils
Deugniet
Cuvée des Trolls

Wenst u mobielen op maat?

Wij maken voor u de juiste mobielen op maat van uw project, voor welke toepassing u de mobielen ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons