tel+32 475 / 20 11 37

schapstoppers

Schapstoppers worden haaks op de looprichting geplaatst, waardoor ze reeds van ver in het oog springen en de consument letterlijk en figuurlijk een halt toeroepen bij uw product. Deze stoppers kunnen uitgevoerd worden in nagenoeg elke vorm, afwerking en formaat.

Onze schapstoppers of shelf stoppers worden uitgevoerd in diverse materialen zoals papier, karton, pvc of schuim pvc, dibond, duoprop, polylight…Ze kunnen bedrukt worden in quadri of PMS en afgewerkt met vernis, lak of plastificatie. Op vlak van bevestiging aan het schap zijn verschillende montage mogelijkheden- en materialen voorhanden.

Naast schapstoppers beschikken we ook over tal van andere opvallende aandachtstrekkers voor het winkelinterieur of het schap: wobblers waar u niet naast kan kijken, diverse soorten banners of schapstroken in verschillende afmetingen en side flags die van elke productlancering een succes maken.

Contacteer ons
schapstoppers Schapstoppers Epicea 2
schapstoppers Schapstoppers_Epicea_1
schapstoppers Schapstoppers Medi-Market
schapstopper Schapstoppers Altijd-beter-per-2
schapstopper Schapstoppers B-Dyn
Schapstoppers_BBQ
McCain

Wenst u schapstoppers op maat?

Wij maken voor u de juiste schapstoppers op maat van uw project, voor welke toepassing u de schapstoppers ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons