tel+32 475 / 20 11 37

vlaggenlijnen

Een vlaggenlijn laten bedrukken met uw logo of product

U wenst de geschikte vlaggenlijnen voor uw project? Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist en tevens exclusieve producent van gepersonaliseerde vlaggenlijnen en straatvlaggetjes in België.

Een vlaggenlijn zorgt gegarandeerd voor een opvallende, speelse en feestelijke toets op uw evenement. Ze worden steeds met de grootste zorg gemaakt, verpakt en geleverd.

+2000 vlaggenlijnen per dag

Met een productiecapaciteit van meer dan 2000 vlaggenlijnen per dag kunnen we bovendien kort op de bal spelen voor grote evenementen of festiviteiten waar vlaggenlijnen bepalend zijn voor de sfeer. Elke bestelling, hoe groot of hoe klein ook, krijgt onze volle aandacht en wordt met de grootste zorg afgehandeld.

Vlaggenlijnen voor binnen of buiten

We maken vlaggenlijnen voor zowel binnen als buiten (straatvlaggetjes), watervast, UV-bestendig… u zegt het maar. Elke vlaggenlijn bestaat uit een reeks individuele, bedrukte flyers die op een bepaalde onderlinge afstand op een lint gestikt worden. Alle vlaggenlijnen worden naar wens van de klant uitgevoerd: lengte van de lijn, aantal vlaggetjes, vorm, formaat, aantal kleuren…

Vlaggenlijnen in elke uitvoering

Het standaardlint van de vlaggenlijnen is van wit katoen-polyester, maar kan ook gekleurd, brandwerend of versterkt aangeleverd worden. De vlaggetjes zelf zijn beschikbaar in papier (mat of glanzend), brandwerend papier of in een bijzonder resistent synthetisch materiaal geschikt voor hergebruik (Digilux, poly art, 100% recycleerbaar polypropyleen…).

Contacteer ons
vlaggenlijnen Mariachi
vlaggenlijnen Mariachi
vlaggenlijnen Vlaggenlijnen Fuze Tea
vlaggenlijn coca-cola
vlaggenlijn Fanta
Fanta
Coca Cola

Wenst u vlaggenlijnen op maat?

Wij maken voor u de juiste vlaggenlijnen op maat van uw project, voor welke toepassing u de vlaggenlijnen ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons