tel+32 475 / 20 11 37

vlaggenlijnen Coca Cola 125 years
vlaggenlijnen belgian red devils
vlaggenlijnen Jupiler
vlaggenlijn Guinness
vlaggenlijn kiwi
coca cola
Lotto WK 2014
bockor
Belgium
belgie

vlaggenlijnen

Een vlaggenlijn laten bedrukken met uw logo of product

U wenst de geschikte vlaggenlijnen voor tijdens een evenement of als POS op de winkelvloer? Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist en tevens exclusieve producent van gepersonaliseerde vlaggenlijnen in België. Een vlaggenlijn zorgt er gegarandeerd voor dat uw merk er uit springt. Onze vlaggenlijnen worden steeds met de grootste zorg gemaakt, verpakt en stipt geleverd.

  • Alle vormen met laser gesneden
  • 100% recycleerbare materialen
  • +2000 vlaggenlijnen/dag
  • Dubbelzijdig bedrukt

Voor binnen of buiten

We maken vlaggenlijnen voor zowel binnen als buiten (straatvlaggetjes), brandwerend, watervast, UV-bestendig… u zegt het maar. Elke vlaggenlijn bestaat uit een reeks individuele, dubbelzijdig bedrukte flyers die op een bepaalde onderlinge afstand op een lint gestikt worden. Alle vlaggenlijnen worden naar wens van de klant uitgevoerd: lengte van de lijn, aantal vlaggetjes, vorm, formaat, aantal kleuren…

+2000 vlaggenlijnen per dag

Met een productiecapaciteit van meer dan 2000 vlaggenlijnen per dag kunnen we bovendien kort op de bal spelen voor grote evenementen of festiviteiten waar vlaggenlijnen bepalend zijn voor de sfeer. Elke bestelling, hoe groot of hoe klein ook, krijgt onze volle aandacht en wordt met de grootste zorg afgehandeld.

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • 20 jaar ervaring
  • Beste prijs-kwaliteit
  • Stipte leveringen

Vlaggenlijnen in elke vorm en uitvoering

Alle vormen worden met laser gesneden. Geen extra kosten en wachttijden voor kapvormen! Wij kijken samen met uw designers voor de beste uitwerking. Geen designers? Geen probleem. Wij verzorgen voor u een design.

Het standaardlint van de vlaggenlijnen is van wit katoen-polyester, maar kan ook gekleurd, brandwerend of versterkt aangeleverd worden. De vlaggetjes zelf zijn beschikbaar in papier (mat of glanzend), brandwerend papier of in een bijzonder resistent synthetisch materiaal geschikt voor hergebruik (Digilux, Poly Art, 100% recycleerbaar poly-propyleen…).

Contacteer ons

Wenst u vlaggenlijnen op maat?

Wij maken voor u de juiste vlaggenlijnen op maat van uw project, voor welke toepassing u de vlaggenlijnen ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons