tel+32 475 / 20 11 37

Onze 3 beloften

Aangemaakt op 02/03/2017

Hier bij Wybon Printing - uw partner voor kwalitatieve winkelvloer-reclame en POS materiaal - dragen we bepaalde waarden hoog in het vaandel. Daarom doen we u deze drie solide beloften.

Onze 3 beloften

Made in Belgium

Wybon Printing staat voor 100% Belgische kwaliteit en daar zijn we fier op! Alle productie en afwerking gebeurt in ons eigen ateliers. Op gebied van vlaggenlijnen en wobblers bekleden we een toonaangevende plaats in Belgie. Vraag ook naar onze schapstoppers, folderhouders, displays, pancartes, … We hebben alle kennis en materiaal in huis om voor gelijk welke toepassing diverse reclameproducten op maat te realiseren.

Een hart voor het milieu

Wybon Printing staat voor het gebruik van milieuvriendelijke producten. Alle grondstoffen zoals karton, papier of polypro dragen het FSC gecertificeerd label. Linten en stikgaren die gebruikt worden voor de vlaggenlijnen hebben het ISO certificaat 9001. Drukken gebeurt met low-chemical drukplaten en drukinkten op basis van water of 100% afbreekbare plantaardige olien. Op deze manier proberen ook wij bij te dragen tot de bescherming van het milieu. Wybon Printing werkt enkel samen met producenten die ook deze waarden respecteren.

Competitieve prijzen

Wybon Printing staat voor degelijke kwaliteit en een goeie service aan de beste prijs. Als familiebedrijf kunnen we bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Met nieuwe en up-to-date printmachines voor zowel digitale als offset bedrukking garanderen we een uitstekende drukkwaliteit. Nieuwe snijmachines kunnen de meest complexe vormen realiseren en dit zonder meerkost!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Op onze website kan u honderden realisaties bekijken. De mogelijkheden en variaties zijn bijna grenzenloos. Bekijk hier onze realisaties voor voeding, dranken, non-food, evenementenfilm & media, ...

Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Bel ons op 0475 / 20 11 37 of stuur ons een mailtje.