tel+32 475 / 20 11 37

vlaggenlijnen

Een vlaggenlijn laten bedrukken met uw logo of product

U wenst de geschikte vlaggenlijnen voor uw project? Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist en tevens exclusieve producent van gepersonaliseerde vlaggenlijnen in België.

Een vlaggenlijn zorgt gegarandeerd voor een opvallende, speelse en feestelijke toets op uw evenement. Ze worden steeds met de grootste zorg gemaakt, verpakt en geleverd.

+2000 vlaggenlijnen per dag

Met een productiecapaciteit van meer dan 2000 vlaggenlijnen per dag kunnen we bovendien kort op de bal spelen voor grote evenementen of festiviteiten waar vlaggenlijnen bepalend zijn voor de sfeer. Elke bestelling, hoe groot of hoe klein ook, krijgt onze volle aandacht en wordt met de grootste zorg afgehandeld.

Vlaggenlijnen voor binnen of buiten

We maken vlaggenlijnen voor zowel binnen als buiten, watervast, UV-bestendig… u zegt het maar. Elke vlaggenlijn bestaat uit een reeks individuele, bedrukte flyers die op een bepaalde onderlinge afstand op een lint gestikt worden. Alle vlaggenlijnen worden naar wens van de klant uitgevoerd: lengte van de lijn, aantal vlaggetjes, vorm, formaat, aantal kleuren…

Vlaggenlijnen in elke uitvoering

Het standaardlint van de vlaggenlijnen is van wit katoen-polyester, maar kan ook gekleurd, brandwerend of versterkt aangeleverd worden. De vlaggetjes zelf zijn beschikbaar in papier (mat of glanzend), brandwerend papier of in een bijzonder resistent synthetisch materiaal geschikt voor hergebruik (Digilux, poly art, 100% recycleerbaar polypropyleen…).

Contacteer ons
vlaggenlijnen Fanta
vlaggenlijnen Coca Cola
vlaggenlijnen Ricard
vlaggenlijn Torfs
vlaggenlijn allez la france
allez la france v2
vice versa
the minions
coca cola
belgian red devils
belgie
gamma
vanmarcke
jameson
beefeater
havana club
spar
hoegaarden
sublicimes
time to freeze
beter en goede
allez les verres
yeux anniversaire balthazar
tom & co
bockor
kiwi zespri

Wenst u vlaggenlijnen op maat?

Wij maken voor u de juiste vlaggenlijnen op maat van uw project, voor welke toepassing u de vlaggenlijnen ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons