tel+32 475 / 20 11 37

mobielen

Mobielen of plafondhangers zijn pancartes, vaak met een originele en opvallende vorm, die eenvoudig aan het plafond te bevestigen zijn. Elke plafondhanger zorgt voor een grote aandachtswaarde en stopkracht. Bijzonder zijn onze mobielen met een afzonderlijk bewegend middenstuk.

Plafondhangers realiseren we in papier of karton. Voor karton wordt een dikte gehanteerd van 1,5 tot 2,5 mm. Het karton wordt recto verso bekleefd met quadri of PMS bedrukt maco of brandwerend papier. Plafondhangers worden uitgekapt volgens het gewenste model en afgewerkt met lak of geplastificeerd. Indien gewenst worden de afzonderlijke delen vooraf gemonteerd en voorzien van het nodige bevestigingsmateriaal. Mobielen zijn ook mogelijk in Duoprop, Polylight of microcannelure met rechtstreekse opdruk op het materiaal.

Contacteer ons
mobielen Grand air
mobielen Decoratie Lieveheersbeestje
mobielen Decoratie Vogelkastje
plafondhanger Decoratie Vlinder
plafondhanger Decoratie bloem en bij
Kerst ster
Kerst ster
Belgian Red Devils
Bush Beer
Carrefour
Cuvée des Trolls
Suzy
Kerst
Soccer
Pasen
Ronde Prijzen
Bavik Premium Pils
Record Bank
winter
Auto 5
Auto 5
All Day Long
Hoogstraten

Wenst u mobielen op maat?

Wij maken voor u de juiste mobielen op maat van uw project, voor welke toepassing u de mobielen ook wil gebruiken. Wij kunnen bogen op een lichte organisatie en een flexibele structuur, waardoor we een snelle en persoonlijke aanpak kunnen garanderen, bijzonder klantgericht en aan een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie

Contacteer ons